Contact  |   Advieskosten  |   FAQ's  |   Zorgvergelijkers  |
Sesamadvies opent de deur naar een keuze in zorgverzekeringen met vergoedingen voor natuurgeneeskundige behandelingen  Sesamadvies opent de deur naar een keuze in zorgverzekeringen met vergoedingen voor natuurgeneeskundige behandelingen

 Inkomensverzekeringen
 Schadeverzekeringen
 Zorgverzekeringen

Alles onder 1 DAK   
De Alles onder 1 DAK polis

Het pakket is het best te omschrijven als een zeer complete pakketpolis met verzekeringen voor woonhuis + glas, inboedel, aansprakelijkheid, doorlopende reis/annulering, rechtsbijstand, verkeersschade en uitvaart.
Ook kunt u een autoverzekering afsluiten (WA, beperkt en volledig casco, schade inzittenden en verhaal- of motor-
rijtuigrechtsbijstand).

U heeft de keuze uit het afsluiten van het hele pakket zodat u één overzichtelijke polis heeft voor alle schades en onheil dat u zou kunnen treffen. Ook bieden wij u de mogelijkheid de afzonderlijke verzekeringen af te sluiten. De dekkingen van de verzekeringen zijn onderling heel goed op elkaar afgestemd. En voor de woonhuis en inboedelverzekeringen geldt dat u gegarandeerd nooit meer onderverzekerd bent. Ongeacht de werkelijke waarde krijgt u een volledige schadevergoeding tot het op de polis vermelde maximum.

Complete dekkingen
U heeft de keuze uit twee dekkingen: 'Compleet' en 'Optimaal'. Onder de naam 'Compleet' bieden wij u een zeer uitgebreide basisdekking aan tegen een scherpe premie. Wilt u een ruimere dekking, kies dan voor 'Optimaal'.

Pakketkorting
Hoe meer verzekeringen u afsluit, hoe meer korting u krijgt:

Aantal verzekeringen

2
3
4
5
6 of meer
Korting

3%
5%
8%
10%
12%

Een later ingaande verzekering (binnen één jaar vanaf de ingangsdatum van het pakket) telt mee!

Gratis termijnbetaling
Betaling is mogelijk per maand, kwartaal, half jaar of jaar uitsluitend via automatische incasso zonder termijntoeslagen. DAK zal de premie rechtstreeks bij u in rekening brengen.

Korting bij langere contractsduur
Standaard is de looptijd van de ‘Alles onder 1 DAK polis’ een jaar. Kiest u voor een looptijd van drie jaar, dan ontvangt u een korting van 2,5%. Bij de keuze voor een looptijd van vijf jaar, bedraagt uw korting maar liefst 5%.
De looptijd van een auto- of motorverzekering – ook als onderdeel van het pakket – is altijd een jaar.

Poliskosten
Voor een nieuwe pakketpolis is € 7,50 aan administratiekosten voor de gehele polis (dus niet per onderdeel) verschuldigd. Een mutatie is € 5,-.

DAK intermediairscollectief
Wij zijn aangesloten bij DAK intermediairscollectief. DAK is al 30 jaar een betrouwbare coöperatie zonder winstoogmerk. DAK richt zich op de administratieve ondersteuning van aangesloten financieel adviseurs en het aanbieden van verzekeringsproducten via diezelfde adviseur. Ons kantoor is lid van deze coöperatie.

Om lid te kunnen worden moeten we aan strenge eisen voldoen. Wij geven onafhankelijk advies en beschikken over de juiste vakdiploma’s en vergunningen. DAK biedt geen verzekeringen rechtstreeks aan de consument aan.
U kunt bij hen niet terecht voor vragen of advies aangaande uw offerte of polis.

Mijn digitale polismap
Wilt u uw polissen bekijken van de Alles onder 1 DAK polis via ons kantoor?
Surf dan naar https://allesonder1.dak.nl/consumenten.
Om eenmalig te registreren heeft u uw relatienummer nodig. Deze kunt u opvragen via ons kantoor. Vervolgens maakt u zelf een wachtwoord aan.   Vraag hier uw wachtwoord aan.

Voor offertes, vragen en wijzigingen is Sesamadvies uw aanspreekpunt.
Voor meer informatie en een offerte. Klik hier.
Ga terug naar de startpagina     Terug naar boven|  © Sesamadvies Soest  |  Disclaimer  |


Postadres
Postbus 8055
3503 RB UtrechtContact
r.beukers@wildschutverzekeringen.nl
Tel.: 030 - 223 21 95
Fax: 084 - 837 31 85Registers
KvK: 30246997
AFM: 12018410
KIFID: 300.013.353
2008 - 2014 TDFP